За нас

Магазин за врати

Portedoors разполага с магазини, които предлагат най-голямото разнообразие от интериорни и екстериорни врати, както и дограма и щори за Вашия дом, офис или вила, отличаващи се с модерна визия, здравина, сигурност и висококачествена изработка. Благодарение на огромният асортимент от врати в комбинация от цветова гама и модели, Вие ще намерите най-подходящото решение, отговарящо на Вашите нужди.

Когато клиентите ни посетят, те не получават просто врата, а сигурност, уют и стил за своя любим дом.

Нашата цел е винаги да отговаряме на нуждите на нашите клиенти, като им предоставяме качествено, бързо и компетентно обслужване, а най-голямото ни предимство са достъпните цени и поддръжката на постоянна складова наличност! Най-големият успех за нас е постоянното увеличаване на доволните клиенти на Врати Portedoors!

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

С жена ми търсехме интериорни врати за къщата ни в гр. Добрич, когато наш приятел ни препоръча да разгледаме този сайт. Магазинът им е много зареден и обслужването беше много вежливо - консултантите отговориха на всички наши въпроси като решихме да поръчаме всички врати, от които имахме нужда при тях. Още веднъж благодарим за помощта и топлото отношение, страхотни сте!
Георги костов
Закупих входна врата T100 и останах много доволна и от качеството и от конкурентната цена. Благодаря Ви за професионализма и бързата реакция, продължавайте да радвате клиентите си.
ВИОЛЕТА ГЕОРГИЕВА
Call Now Button